6.1 büyüklüğündeki deprem orada 8 hissedilmiş!

AFAD, Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde meydana gelen 6,1 büyüklüğündeki depreme ilişkin ön değerlendirme raporunu yayımladı.

Raporda yer alan bilgilere göre, saat 19.53’te merkez üssü Balıkesir’in Sındırgı ilçesi olan 6,1 büyüklüğündeki deprem yerin 11 kilometre derinliğinde meydana geldi.

Depreme en yakın yerleşim birimi 880 metre ile Sındırgı’nın Alacaatlı Köyü olarak kayda geçti.

Ana şoktan saat 21.46’ya kadar geçen zamanda, büyüklükleri 2,2 ile 4,6 arasında değişen 41 artçı deprem kaydedildi.

DEPREMİN ŞİDDETİ: YIKICI

Raporda, Deprem Ön Hasar Sistemi (AFAD-RED) kullanılarak üretilen şiddet haritası da kamuoyu ile paylaşıldı. Şiddet haritasına göre depremin büyüklüğü “yıkıcı” kategorisinde kaydedildi.

AFAD’ın deprem haritasında depremin merkez üssünün depremi 8  şiddetinde hissederken Balıkesir ve Manisa çevreleri depremi Yıkıcı, Çok güçlü (7), güçlü (6) ve (5) oldukça güçlü şiddetinde hissetti. 

Related Posts

Avukat Epözdemir suçu Seçil Erzan dosyasına attı

Terör örgütüne yardım, casusluk ve rüşvet soruşturmasında gözaltına alınan Avukat Rezan Epözdemir, hakkındaki suçlamaların Seçil Erzan davasıyla ilgili olduğunu söyledi.

Dev gök taşı böyle görüntülendi

Avustralya vatandaşlarının kayıt aldığı, Dünya’nın yakınından geçen bir gök taşının görüntüleri sosyal medyada hızla yayıldı.

TBMM’deki komisyonda İYİ Parti için ayrılan kontenjan üç parti arasında paylaştırıldı… Partiler saat 17.00’ye kadar isim bildirecek

TBMM’de oluşturulan Mili Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nda İYİ Parti için ayrılan 3 üyelik kontenjanı, İYİ Parti komisyona katılmadığı için AK Parti, CHP ve DEM Parti arasında paylaştırıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, partilerin bugün saat 17.00’ye kadar isim bildirmesini istedi.

Balıkesir’de yıkılan binanın eski hali ortaya çıktı!

Balıkesir’de dün meydana gelen 6.1 büyüklüğündeki depremde yıkılan ve 1 kişinin hayatını kaybettiği binanın yıkılmadan önceki görüntüsü ortaya çıktı.

Bursa’da yolda bir kişi ölü bulundu

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde bir kişi yolda ölü bulundu.

Yasak var, uyan yok: İkinci el otomobiller sıfır araçlardan pahalı

İkinci el araçların sıfır araçlardan daha yüksek fiyatlara satılması Ticaret Bakanlığı tarafından yasaklansa da yasağı delen satıcılar ilan girmeyi sürdürüyor.