OnlyFans yıldızı Anna Polly’nin şüpheli ölümü: Çekim yaparken otel balkonundan düştü

Yetişkin içerik platformu OnlyFans’ta Anna Polly olarak tanınan 27 yaşındaki Anna Beatriz Pereira Alves’in feci ölümü yankı uyandırdı.

Rio de Janeiro’daki bir otelde yaşanan olayda, Alves’in cansız bedeni otel avlusunda hareketsiz halde bulundu. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından Alves’in yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Alves’in iki erkekle birlikte yetişkin içerik çekimi yaptığı iddia edilirken polis, söz konusu erkeklerin çelişkili ifadeler verdiğini ancak sorgularının ardından serbest bırakıldıkları açıklandı.

Alves’in erkek arkadaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Sensiz olmak çok zor. Saatler geçtikçe her şey kafama dank etmeye başlıyor ve kalbimdeki boşluk giderek büyüyor” diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Olayın aydınlatılması için güvenlik kameraları, otel çalışanlarının sorguları ve HTS kayıtlarının incelendiği bildirildi.

Kesin ölüm nedeni için otopsi yapılırken olayın bir kaza mı yoksa şüpheli bir ölüm mü olduğu konusunda soruşturmanın devam ettiği belirtiliyor.

Related Posts

Bursa’da deprem! İstanbul’da da hissedildi

Bursa Gemlik’te 3.9 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem İstanbul’da da hissedildi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi, depreme ilişkin açıklama yaptı.

ABD’de küçük uçak düştü: 6 ölü

ABD’nin Ohio eyaletinde küçük bir uçağın düşmesi sonucu 6 kişi hayatını kaybetti.

Mansur Yavaş’tan emeklilerle ilgili dikkat çeken açıklama

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Oysa emeklilik; yoksullukla değil, huzurla anılmalıydı. Biz Ankara’da bu adaletsiz tabloyu değiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.

Gazze’de can kaybı son 24 saatte 28 artarak 56 bin 531’e yükseldi

Soykırımcı İsrail ordusunun 7 Ekim 2023’ten bu yana Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 28 artarak 56 bin 531’e yükseldi.

Tekirdağ’da karaya oturan kuru yük gemisi kurtarıldı

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesi açıklarında karaya oturan Bahama bayraklı kuru yük gemisi, 5’inci gününde kurtarıldı.

Sırbistan’da öğrenciler başkentin ana meydanını trafiğe kapattı

Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da erken seçim talebiyle toplanan protestocuların başkentteki ana meydan ve çevresindeki caddeleri trafiğe kapattığı bildirildi.