Samsun’da firari FETÖ hükümlüsü yakalandı

Samsun’da Terörle Mücadele Operasyonu: FETÖ Üyesi Hükümlü Yakalandı

Samsun’da, Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlülerin yakalanması için ortak bir operasyon düzenledi.

Operasyon kapsamında, FETÖ üyesi olduğu belirtilen ve hakkında 6 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası bulunan F.A (48) isimli hükümlü, Emirefendi Mahallesi’nde gerçekleştirilen operasyonla yakalandı.

Yakalanan hükümlü, işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine sevk edildi.

Related Posts

Bursa’da deprem! İstanbul’da da hissedildi

Bursa Gemlik’te 3.9 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem İstanbul’da da hissedildi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi, depreme ilişkin açıklama yaptı.

ABD’de küçük uçak düştü: 6 ölü

ABD’nin Ohio eyaletinde küçük bir uçağın düşmesi sonucu 6 kişi hayatını kaybetti.

Mansur Yavaş’tan emeklilerle ilgili dikkat çeken açıklama

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Oysa emeklilik; yoksullukla değil, huzurla anılmalıydı. Biz Ankara’da bu adaletsiz tabloyu değiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.

Gazze’de can kaybı son 24 saatte 28 artarak 56 bin 531’e yükseldi

Soykırımcı İsrail ordusunun 7 Ekim 2023’ten bu yana Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 28 artarak 56 bin 531’e yükseldi.

Tekirdağ’da karaya oturan kuru yük gemisi kurtarıldı

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesi açıklarında karaya oturan Bahama bayraklı kuru yük gemisi, 5’inci gününde kurtarıldı.

Sırbistan’da öğrenciler başkentin ana meydanını trafiğe kapattı

Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da erken seçim talebiyle toplanan protestocuların başkentteki ana meydan ve çevresindeki caddeleri trafiğe kapattığı bildirildi.