Fatih Tezcan’dan ‘Bekiroğlu’ çıkışı: ‘Bildiklerimizi konuşsak hangi Bakan yerinde kalır!’


Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un avukat kardeşi Yahya Tunç’un 1453 ByLock kaydı ortaya çıktı ve bu durumu paylaşan avukat Burak Bekiroğlu gözaltına alındı. Bekiroğlu tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla gözaltına alınan Bekiroğlu’na, ‘iftira’ ve ‘kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret’ suçlamaları yöneltilmiş.

İktidara yakınlığı ve provokatif paylaşımlarıyla bilinen Fatih Tezcan, Burak Bekiroğlu’nun tutuklanmasını sosyal medya hesabından bir video ile duyurdu.

Fatih Tezcan, Adalet Bakanlığı’nın tutuklama sürecini eleştirerek, “Bakanlıktan inanılmaz bir kriz yönetimi. Beni tanıyorsunuz diyorlar, neyi biliyorsunuz diye sorduğumda yanıt alamıyorum. Burak benim kardeşim. Benimle aynı şekilde mücadele eder. Para ve dosyalarla işi olmaz. Eğer böyle bir durumu öğrenirsem, ispat edersem Burak’ı savunmazsam namussuzum. Durum çok farklı” dedi.

“BİLDİKLERİMİZİ PAYLAŞSAK HANGİ BAKAN DURUR”

Tezcan sözlerine devam ederek, “Burak Bekiroğlu suçsuzdur, ancak siz ona haksız yere saldırıyorsunuz. Bir kere görevde olan bakanlara eleştiri yapmam. Hakan Fidan’ı eleştirdim bir daha yapmam. Eğer bildiklerimizi konuşup yazarsak hangi bakan yerinde kalır” diye konuştu.

Related Posts

Düşün artık ‘Ak’yakamızdan

Muğla Ula’da çevre gönüllüleri, Akyaka Orman Kampı’nda yapılan ağaç katliamı ve betonlaşma ile kıyı alanlarının işgalini protesto etti.

İstanbul’da bayram tatili öncesi trafik yoğunluğu

İstanbul’da Kurban Bayramı tatili öncesi mesai saatinin bitimiyle birlikte kent genelinde trafik yoğunluğu yaşandı.

Gazze’de çocuk olmak: Hafızasını kaybetti kardeşi yürüyemez oldu

BM’nin “masum çocuklar günü” ilan ettiği 4 Haziran’da, Gazze’deki çocuklar yine bombaların hedefi oldu. Yusuf ağır yaralandı, hafızasını kaybetti; kardeşi Bera yürüyemez hale geldi. Terör devleti İsrail saldırılarında hayat altüst oldu.

Adana’da gümrük kaçağı operasyonu: On binlerce ele geçirildi

Adana’da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda, gümrük kaçağı 19 bin 900 elektronik sigara likidi ve 14 bin 100 paket sigara ele geçirildi.

İsrail okul bahçesindeki çadıra İHA’yla vurdu: 18 kişi katledildi

İsrail güçleri, Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus kentinde yerinden edilmiş sivillerin kaldığı bir okulun bahçesindeki çadıra düzenlediği saldırıda, 18 Filistinli hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.

Avustralya’yı sarsan mantar cinayetleri: Patterson davası devam ediyor

Avustralya’da Erin Patterson, eski kayınvalidesi Gail ve Don Patterson ile Gail’in kız kardeşi Heather Wilkinson’ı ölümcül mantar içeren yemekle zehirleyerek öldürmek ve Ian Wilkinson’ı öldürmeye teşebbüs etmekle suçlanıyor