İGF Haber Ajansı (İGFA) 4 yaşında

BURSA (İGFA) – 2020 yılında Bursa merkezli olarak kurulan İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF), 8 ay süren çalışmaların ardından İGFA adıyla yayın hayatına başlayarak 4. yılını kutluyor.

İnternet medyasına yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan ve kısa sürede öncü bir konuma yükselen İGF ve İGFA, kuruluşundan bu yana bağımsız bir şekilde yoluna devam etmektedir.

İGFA, 81 il ve 5 ülkede üye medyalara haber servisi sunmaktadır.

“Haber paylaşınca güzel” sloganıyla çeşitli görüşlere saygı duyan İGFA, özel haberleri, kamu kurumları ile özel firmaların basın bildirilerini anında igfhaber.com üzerinden 81 il ve 5 ülkede yayın yapan 1365 resmi üyeli internet medyalarına ulaştırmaktadır. Ayrıca, fahiş fiyatlarla yerel medyayı zorlayan diğer ajanslara örnek olacak şekilde Anadolu Ajansı gibi kuruluşlarla iş birliği yapılarak destek sağlanmaktadır.

“MEDYA SORUNLARI ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR”

İGF Genel Başkanı Mesut Demir, medya sorunlarına çözüm bulmak amacıyla İGF projelerini hayata geçirdiklerini belirterek, internet yasası çıkmasına rağmen sorunların hala büyüdüğünü vurguladı. İGF Haber Ajansı projesiyle 4 yılda sorunlara çözüm getirmeyi amaçladıklarını dile getirdi.

Genel Başkan Mesut Demir, Türkiye’yi temsil eden tek haber ajansı olduklarını ve ayrıca Almanya, Azerbaycan, KKTC, Belçika ve İngiltere gibi ülkelerde de İGFA temsilcilerinin bulunduğunu belirtti.

Demir, projeye katkıda bulunan İnternet Gazetecileri Federasyonu Yönetim Kurulu üyelerine, İGFA çalışanlarına, üye dernek ve cemiyet başkanlarına, İl Temsilcilerine, projeye inanarak destek veren internet medyalarına ve reklam desteği sağlayan kurum ve kuruluşlara teşekkürlerini iletti.

Related Posts

ABD’de küçük uçak düştü: 6 ölü

ABD’nin Ohio eyaletinde küçük bir uçağın düşmesi sonucu 6 kişi hayatını kaybetti.

Mansur Yavaş’tan emeklilerle ilgili dikkat çeken açıklama

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Oysa emeklilik; yoksullukla değil, huzurla anılmalıydı. Biz Ankara’da bu adaletsiz tabloyu değiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.

Gazze’de can kaybı son 24 saatte 28 artarak 56 bin 531’e yükseldi

Soykırımcı İsrail ordusunun 7 Ekim 2023’ten bu yana Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 28 artarak 56 bin 531’e yükseldi.

Tekirdağ’da karaya oturan kuru yük gemisi kurtarıldı

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesi açıklarında karaya oturan Bahama bayraklı kuru yük gemisi, 5’inci gününde kurtarıldı.

Sırbistan’da öğrenciler başkentin ana meydanını trafiğe kapattı

Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da erken seçim talebiyle toplanan protestocuların başkentteki ana meydan ve çevresindeki caddeleri trafiğe kapattığı bildirildi.

Stockholm’de Gazze protestosu

İsveç’in başkenti Stockholm’de yüzlerce kişi, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik askeri operasyonlarını protesto etmek ve acil ateşkes çağrısı yapmak amacıyla bir araya geldi.