Adana’da Basit Kaza Cinayetle Sonuçlandı: 2 Tutuklama

Adana’da Basit Kaza Cinayetle Sonuçlandı: 2 Şüpheli Tutuklandı

Adana’da bir petrol istasyonunda meydana gelen maddi hasarlı basit kazanın ardından yaşanan olay, maalesef cinayetle sonuçlandı ve genç bir sürücü darp edilerek hayatını kaybetti. Olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı ve 3 şüpheliden 2’si tutuklandı.

Olay, 3 Mart tarihinde Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Onur Mahallesi’nde meydana geldi. 20 yaşındaki H.S. isimli genç sürücü, petrol istasyonunda aracını yıkamak isterken yanlışlıkla park halindeki Ö.P.’nin aracına çarptı. Bu kazaya sinirlenen Ö.P., genç sürücüyü darp etti. Durumu öğrenen H.S.’nin babası S.S. ve amcası Sezgin Sürer’e haber verildi. Ö.P. de yakınları M.E. ve E.H.’yi çağırarak baba, oğul ve amcayı sopalarla dövdü. Bu dehşet verici olay, istasyonun güvenlik kameralarına yansıdı.

Salıdırı sonucunda ağır yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı, ancak Sezgin Sürer 25 gün süren yaşam mücadelesini kaybederek 28 Mart’ta hayatını kaybetti.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayı araştırdı ve şüphelileri belirledi. Gözaltına alınan 3 şüpheliden biri adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken diğer 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / SÜLEYMAN CENK İDAYE – Sağlık

Related Posts

“Yangınlarda Solunum Şikayetleri 3 Katına Çıkıyor”

Yangınlarda solunum şikayetleri 3 katına çıkıyor. Uzmanlar yangın sonrası solunum şikayetlerinin arttığına dikkat çekerek alınması gereken önlemleri anlattı. 

Marketlerde satılan 2 kıyma markasında bakteri tespit edildi: Acil geri toplatılıyor

Fransa’da marketlerde satılan ünlü iki kıyma markasının içinde Salmonella tespit edildi. Bunun üzerine geri yetkililer ürünlerin acil iadesin istedi.

Kene vakalarında artış: Uzmanlar uyardı

Yaz aylarında artış gösteren kene vakalarına karşı uzmanlar uyarıyor. Özellikle Tokat, Sivas, Çorum ve Erzurum’da görülen Kırım Kongo Kanamalı Ateşi ölümcül olabiliyor. Uzmanlar, korunmak için açık renkli, uzun kıyafetler giyilmesini ve kene görüldüğünde sağlık kuruluşuna başvurulmasını öneriyor.

Uzmanından polen uyarısı: Belli saatlerde dışarı çıkmayın, pencere açmayın

Uzmanından polen uyarısı: Belli saatlerde dışarı çıkmayın, pencere açmayın

Uzmanı uyardı: Ultraviyole maruziyetinin azaltılması için güneş gözlüğü kullanılmalı

Uzmanı uyardı: Ultraviyole maruziyetinin azaltılması için güneş gözlüğü kullanılmalı

Skandal sonrası özel hastaneler baştan aşağı değişiyor! Yeni dönem başlıyor

Yenidoğan çetesi skandalının ardından çokça tartışılan özel hastaneler için A’dan Z’ye sistem değişiyor.