Ali Babacan: Erdoğan hala sürecin neresinde durduğunu açıklamış değil

Saadet Partisi, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi’nin Yeni Yol Grubu Meclis’te İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Yeni Yol Grubu, Meclis’te bir araya gelerek ilk grup toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya katılanlar arasında Yeni Yol Grubu Başkanı Bülent Kaya ve Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan vardı. Arıkan, toplantıda yaptığı konuşmada çarpıcı mesajlar verdi.

Mahmut Arıkan: AK Parti’yi Boykot Etme Çağrısı

Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, toplantıda yaptığı konuşmada AK Parti’yi boykot etme çağrısında bulundu. Arıkan, “Partimiz olarak kutuplaştırmayacağız, el ele vereceğiz ve insanların yorgunluğunu gidermek için en iyi hizmeti sunacağız. Yap-işlet-devret projelerindeki maliyet farkları halkımıza yansıtılıyor. Fahiş fiyat artışlarına karşı AK Parti’yi boykot etmeye çağırıyorum” dedi.

Ali Babacan: İktidar ve Muhalefet Tekeli Oluşturulmak İstiyor

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da toplantıda önemli açıklamalarda bulundu. Babacan, “İktidar ve muhalefet tekellerine karşıyız. Türkiye’nin yeni bir soluğa ihtiyacı var. Çok sesliliği savunuyoruz ve yeni bir yol gerekiyor” dedi. Ayrıca, Suriye politikalarına ilişkin şüphelerini de dile getirdi.

Yeni Yol grubu, liderlerin gelecek haftalardaki konuşma programlarına göre grup toplantılarına devam edecek. Haberimizin detaylarını sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Ayrıntılar için takipte kalın…

(HABER MERKEZİ)

Related Posts

Bursa’da deprem! İstanbul’da da hissedildi

Bursa Gemlik’te 3.9 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem İstanbul’da da hissedildi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi, depreme ilişkin açıklama yaptı.

ABD’de küçük uçak düştü: 6 ölü

ABD’nin Ohio eyaletinde küçük bir uçağın düşmesi sonucu 6 kişi hayatını kaybetti.

Mansur Yavaş’tan emeklilerle ilgili dikkat çeken açıklama

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Oysa emeklilik; yoksullukla değil, huzurla anılmalıydı. Biz Ankara’da bu adaletsiz tabloyu değiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.

Gazze’de can kaybı son 24 saatte 28 artarak 56 bin 531’e yükseldi

Soykırımcı İsrail ordusunun 7 Ekim 2023’ten bu yana Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 28 artarak 56 bin 531’e yükseldi.

Tekirdağ’da karaya oturan kuru yük gemisi kurtarıldı

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesi açıklarında karaya oturan Bahama bayraklı kuru yük gemisi, 5’inci gününde kurtarıldı.

Sırbistan’da öğrenciler başkentin ana meydanını trafiğe kapattı

Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da erken seçim talebiyle toplanan protestocuların başkentteki ana meydan ve çevresindeki caddeleri trafiğe kapattığı bildirildi.