Almanya’da ülke genelinde teknik arıza krizi

Almanya’daki Havalimanlarında Teknik Arızalar Yolcuları Zorluyor

Almanya’nın çeşitli havalimanlarında meydana gelen teknik arızalar sebebiyle yolcuların sıkıntı yaşadığı belirtiliyor. Bild gazetesinin Federal Polis’e dayandırdığı habere göre, havalimanlarında bilgisayar sistemlerinde yaşanan çöküşler sebebiyle işlemler manuel olarak gerçekleştiriliyor ve bu durum uzun kuyruklara yol açıyor.

Henüz sistem arızasının sebebi bilinmezken, sorunun çözümü için çalışmaların devam ettiği belirtiliyor. WDR televizyonunun yayınında ise Düsseldorf Havalimanı’ndaki güvenlik alanlarındaki uzun kuyruklara dikkat çekilerek, Schengen ülkeleri dışından gelen yolcuların şu an için havalimanına giriş yapamadığı ifade ediliyor.

Related Posts

Bursa’da deprem! İstanbul’da da hissedildi

Bursa Gemlik’te 3.9 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem İstanbul’da da hissedildi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi, depreme ilişkin açıklama yaptı.

ABD’de küçük uçak düştü: 6 ölü

ABD’nin Ohio eyaletinde küçük bir uçağın düşmesi sonucu 6 kişi hayatını kaybetti.

Mansur Yavaş’tan emeklilerle ilgili dikkat çeken açıklama

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Oysa emeklilik; yoksullukla değil, huzurla anılmalıydı. Biz Ankara’da bu adaletsiz tabloyu değiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.

Gazze’de can kaybı son 24 saatte 28 artarak 56 bin 531’e yükseldi

Soykırımcı İsrail ordusunun 7 Ekim 2023’ten bu yana Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 28 artarak 56 bin 531’e yükseldi.

Tekirdağ’da karaya oturan kuru yük gemisi kurtarıldı

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesi açıklarında karaya oturan Bahama bayraklı kuru yük gemisi, 5’inci gününde kurtarıldı.

Sırbistan’da öğrenciler başkentin ana meydanını trafiğe kapattı

Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da erken seçim talebiyle toplanan protestocuların başkentteki ana meydan ve çevresindeki caddeleri trafiğe kapattığı bildirildi.