Antalya’da Motosiklet Denetimi

Antalya’da Motosikletlere Yönelik Emniyet Uygulaması Yapıldı

Antalya’da, Asayiş Şube Müdürlüğü birimleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, motosiklet hırsızlıklarının ve suçların azaltılması hedeflendi. 27 farklı noktada 74 ekip ve 163 personelin katılımıyla gerçekleştirilen uygulamada, bin 048 şahıs sorgulandı.

Yapılan denetimlerde, 634 motosiklet ve 209 araç kontrol edildi. Uygulama sonucunda aranan 5 şahıs yakalanırken, 1 çalıntı motosiklet ele geçirildi. Ayrıca, 3 motosiklet trafikten men edilirken, 121 araca idari para cezası uygulandı. Denetimlerde 2 kişi ise ‘Uyuşturucu madde bulundurmak’ suçundan adli işlem gördü.

Antalya Emniyet Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği bu operasyonla, motosikletlere yönelik suçların önlenmesi ve şehirdeki güvenliğin artırılması hedeflendi. – ANTALYA

Related Posts

Mansur Yavaş’tan emeklilerle ilgili dikkat çeken açıklama

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Oysa emeklilik; yoksullukla değil, huzurla anılmalıydı. Biz Ankara’da bu adaletsiz tabloyu değiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.

Gazze’de can kaybı son 24 saatte 28 artarak 56 bin 531’e yükseldi

Soykırımcı İsrail ordusunun 7 Ekim 2023’ten bu yana Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 28 artarak 56 bin 531’e yükseldi.

Tekirdağ’da karaya oturan kuru yük gemisi kurtarıldı

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesi açıklarında karaya oturan Bahama bayraklı kuru yük gemisi, 5’inci gününde kurtarıldı.

Sırbistan’da öğrenciler başkentin ana meydanını trafiğe kapattı

Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da erken seçim talebiyle toplanan protestocuların başkentteki ana meydan ve çevresindeki caddeleri trafiğe kapattığı bildirildi.

Stockholm’de Gazze protestosu

İsveç’in başkenti Stockholm’de yüzlerce kişi, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik askeri operasyonlarını protesto etmek ve acil ateşkes çağrısı yapmak amacıyla bir araya geldi.

Dışişleri Bakanı Fidan: İsrail’in İran’a saldırdığı gece ABD Dışişleri Bakanı Rubio’dan telefon aldık

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, A Haber’de katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Fidan, İsrail’in İran’a saldırdığı gece ABD Dışişleri Bakanı’ndan bir telefon aldıklarını ve bazı konuların ele alındığını belirtti.