Antalyalılar Atatürk Parkı Gençlik Merkezi’nde buluşuyor

Antalya’da Gençler, Atatürk Parkı Gençlik Merkezi’nde Buluşuyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, gençlere yönelik projeler kapsamında Atatürk Parkı’nda Gençlik Merkezi’ni ziyarete açtı. Akdeniz ve Toros Dağları manzaralı merkez, üniversite öğrencileri, gençlik toplulukları ve STK’lara buluşma ve etkinlik alanı sunuyor. Son olarak, Akdeniz Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencileri, merkezin terasında erken yılbaşı temalı bir etkinlik düzenledi. Karaoke şarkılarıyla keyifli zaman geçiren öğrenciler, merkezin gençlik liderlerinden projeler hakkında bilgi aldılar. Etkinliğin sonunda öğrencilere Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in yeni yıl mesajını içeren hediyeler ve 1 yıllık dijital kütüphane kartı da verildi.

Yeni Projeler Geliyor

Gençlik Merkezi Sorumlusu Tuğçe Güney, merkezin yakında gençlere psikolojik danışmanlık, e-ticaret eğitimleri ve İngilizce konuşma kulüpleri gibi hizmetler sunmaya başlayacağını belirterek, “Gençler, Antalya Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi’nden randevu alarak bu fırsatlardan yararlanabilir” dedi.

İngiliz Dili ve Edebiyatı Araştırma Görevlisi Samiye Sinem Çoban ise merkezi çok beğendiğini ifade ederek, “Böyle güzel bir mekânın gençlere hediye edilmesi çok kıymetli. Speaking Club, film analizi ve gençlik kampı gibi projeler üzerinde çalışıyoruz. Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Related Posts

İstanbul’da bayram tatili öncesi trafik yoğunluğu

İstanbul’da Kurban Bayramı tatili öncesi mesai saatinin bitimiyle birlikte kent genelinde trafik yoğunluğu yaşandı.

Gazze’de çocuk olmak: Hafızasını kaybetti kardeşi yürüyemez oldu

BM’nin “masum çocuklar günü” ilan ettiği 4 Haziran’da, Gazze’deki çocuklar yine bombaların hedefi oldu. Yusuf ağır yaralandı, hafızasını kaybetti; kardeşi Bera yürüyemez hale geldi. Terör devleti İsrail saldırılarında hayat altüst oldu.

Adana’da gümrük kaçağı operasyonu: On binlerce ele geçirildi

Adana’da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda, gümrük kaçağı 19 bin 900 elektronik sigara likidi ve 14 bin 100 paket sigara ele geçirildi.

İsrail okul bahçesindeki çadıra İHA’yla vurdu: 18 kişi katledildi

İsrail güçleri, Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus kentinde yerinden edilmiş sivillerin kaldığı bir okulun bahçesindeki çadıra düzenlediği saldırıda, 18 Filistinli hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.

Avustralya’yı sarsan mantar cinayetleri: Patterson davası devam ediyor

Avustralya’da Erin Patterson, eski kayınvalidesi Gail ve Don Patterson ile Gail’in kız kardeşi Heather Wilkinson’ı ölümcül mantar içeren yemekle zehirleyerek öldürmek ve Ian Wilkinson’ı öldürmeye teşebbüs etmekle suçlanıyor

SÖZCÜ yazdı, yasakçı rektör geri adım attı

Fırat Üniversitesi’nde ‘Çimlerde oturmak yasaktır’ levhaları SÖZCÜ’nün gündeme getirmesiyle kaldırıldı. Daha önce kişiye özel ilanlarla gündeme gelen Fırat Üniversitesi Rektörü Fahrettin Göktaş’ın kampüs içerisindeki yeşil alanlara astığı “Çimlerde oturmak, piknik yapmak yasaktır” levhaları, öğrenciler arasında büyük tepki yaratmıştı.