Başkale’de Berat Kandili Coşkusu

Van’ın Başkale ilçesinde Berat Kandili dolayısıyla camiler dolup taştı.

Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili dolayısıyla Van’ın Başkale ilçesindeki Merkez Yeni Camii’nde program düzenlendi. Vatandaşların camilere akın ettiği gece, ibadet ve dualarla idrak edildi. Kandil programında Başkale İlçe Müftüsü İbrahim Demir, Berat Kandilinin öneminden bahsetti. Kur’an-ı Kerim tilaveti, mevlid, ilahilerin okunduğu gecede vatandaşlar ellerini semaya açarak bol bol dua etti. – VAN

Related Posts

Gençlere Yönelik Önemli Mesajlar

Kılıç, gençlerin üniversite hayatını en iyi şekilde değerlendirmelerini ve tecrübe kazanmalarını vurguladı.

İki mevsim daha ortaya çıktı

Hava ve deniz kirliliği, dünyanın dengesini altüst ediyor. Bilim insanlarına göre iki yeni mevsim ortaya çıktı. Bu insan kaynaklı mevsimler ekosistemleri değiştiriyor, bazı geleneksel mevsimleri ise tamamen yok ediyor.

Hindistan’da izdiham: 6 ölü, 25 yaralı

Hindistan’ın Uttarakhand eyaletinde Mansa Devi tapınağı yakınında çıkan izdihamda 6 kişi hayatını kaybetti.

Yangın Kontrol Altına Alındı

Bakan Uraloğlu, Bursa’daki yangının yayılım hızının kontrol altına alındığını açıkladı.

Son dakika… İstanbul’da orman yangını: Ekipler sevk edildi…

Son dakika haberi… Beykoz’da ormanlık alanda yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Karpuzdaki büyük tehlike: Bunu yapmadan sakın yemeyin

Uzmanlar, yıkanmadan kesilen karpuzun salmonella gibi bakterilerle gıda zehirlenmesine yol açabileceğini belirtiyor. Prof. Dr. Ali Demir, karpuzun mutlaka yıkanarak kesilmesi ve kesildikten sonra kısa sürede tüketilmesi gerektiğini vurguluyor.