Beyoğlu Belediyesi’nde “Murat Kurum’un karavanı” talebi güldürdü

İki Belediye Arasında Karavan Tartışması

İktidar tarafından CHP’ye geçen belediyelerin bazı iştirakleri kamulaştırılırken, Beyoğlu Belediyesi’nde kimsesizler için çorba dağıtan karavanın kime ait olduğu tartışma konusu oldu. Beyoğlu Belediyesi AKP Grup Başkanvekili Sezayi Çimen, Meclis toplantısında, belediyenin çorba dağıttığı karavanı “Seçim dönemimizde Murat Kurum Başkanımızın karavanıydı” diyerek talep etti. Belediye Başkanı İnan Güney ise bu talebe gülerek “Bir karavanımız vardı, ona da göz diktiniz” yanıtını verdi.

Beyoğlu Belediyesi Meclisi’nde Karavan Tartışması

Beyoğlu Belediyesi Meclisi’nin ocak ayı birinci toplantısı gerçekleştirildi. Geçen mart ayında yapılan seçimler sonucunda CHP’ye geçen belediyenin birimleri kamu binalarından çıkarılırken, bugünkü toplantıda ilginç bir tartışma yaşandı.

Beyoğlu Belediyesi’ndeki kimsesizlere çorba dağıtan karavanın kime ait olduğu konusunda Belediye AKP Grup Başkanvekili Sezayi Çimen, karavanın kendilerine ait olduğunu iddia etti. Belediye Başkanı İnan Güney’e “O karavan bizim seçim dönemimizde Murat Kurum Başkanımızın karavanıydı. Çorba dağıttığınız karavanla ilgili de kiraya veren şirket birkaç kez istedi. Biz de talepte bulunduk. Karavanımızı verirseniz de çok mutlu oluruz” dedi.

Güney ise bu talebe “Bir karavanımız vardı, ona da göz diktiniz yani” diyerek karşılık verdi ve salonda kahkaha sesleri yükseldi. (ANKA)


Hayatınızın aşkını bakteriler seçiyor olabilir mi; bilim insanı Ali Rıza Akın anlatıyor | Bakterin Kadar Yaşa


Günün öne çıkan haberleri

TIKLAYIN | Murat Yetkin: Suriye’deki üç dış güç; Türkiye, İsrail ve ABD, HTŞ’ye şartlı kredi açtı

TIKLAYIN | Mehmet M. Yılmaz yazdı: İbrahim Kalın, 65 bin dolarlık saati imha eder mi?

TIKLAYIN | Wanda Nara’dan sürpriz ayrılık kararı ve Icardi hamlesi

TIKLAYIN | Kanada medyası: Başbakan Justin Trudeau bugün istifa edecek

TIKLAYIN | 82. Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu

TIKLAYIN | Spor yazarları, Fenerbahçe-Hatayspor maçını yorumladı: “Galatasaray’ı “yenilmez” yapan bir organizasyonla, başka türlü savaşamazlar”


Related Posts

SÖZCÜ yazdı, yasakçı rektör geri adım attı

Fırat Üniversitesi’nde ‘Çimlerde oturmak yasaktır’ levhaları SÖZCÜ’nün gündeme getirmesiyle kaldırıldı. Daha önce kişiye özel ilanlarla gündeme gelen Fırat Üniversitesi Rektörü Fahrettin Göktaş’ın kampüs içerisindeki yeşil alanlara astığı “Çimlerde oturmak, piknik yapmak yasaktır” levhaları, öğrenciler arasında büyük tepki yaratmıştı.

Tekirdağ’da ‘tefeci’ operasyonu: Gözaltılar var

Tekirdağ’da düzenlenen ‘tefeci’ operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı.

Meclis’te uzlaşı sağlandı, infaz paketinden 8 maddenin çıkarılması bekleniyor

Meclis’te uzlaşı sağlandı, infaz paketinden 8 maddenin çıkarılması bekleniyor

ABD’den Suriye’den çekiliyor: Asker sayısı azaltıldı üsler kapatılıyor

Trump’ın “güçle barış” stratejisi sahada etkisini gösterdi. ABD, Suriye’deki askeri varlığını azaltma sürecine girdi. Çok sayıda üs kapatıldı, yüzlerce asker bölgeden çekildi.

Katil İsrail 8 günde insani yardım bekleyen 102 Filistinliyi katletti

Katil İsrail ordusunun, 27 Mayıs’tan bu yana İsrail-ABD güdümlü “Gazze İnsani Yardım Vakfı” tarafından insani yardım adı altında kurulan dağıtım bölgelerinde açlıkla boğuşan Filistinlileri hedef alan saldırılarında 102 kişinin hayatını kaybettiği, 490’ının da yaralandığı duyuruldu.

Otomobiliyle makas atıp trafiği birbirine kattı: O anlar kamerada

Trafik magandaları her şehirdeler. Bu sefer ki görüntülerin adresi Bursa çıktı. Sürücüsünün makas attığı otomobilin, üç aracın arasından hızla geçerek yaptığı tehlikeli manevra, başka bir aracın kamerasına yansıdı.