Bitlis’te 9 kaçak göçmen yakalandı

İl Jandarma Komutanlığı, Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu Düzenledi

Van Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin göçmen kaçakçılığıyla ilgili yaptığı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Yapılan operasyonlar sonucunda, İl merkezi ve Tatvan kırsalında gerçekleştirilen operasyonlarda 24-26 Ocak tarihleri arasında 9 düzensiz göçmen yakalandı.

Göçmen kaçakçılığı suçunu işledikleri belirlenen 4 şüpheli ise gözaltına alındı. Zanlılar, yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı. Düzensiz göçmenler ise sınır dışı edildi.

Related Posts

Bursa’da deprem! İstanbul’da da hissedildi

Bursa Gemlik’te 3.9 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem İstanbul’da da hissedildi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi, depreme ilişkin açıklama yaptı.

ABD’de küçük uçak düştü: 6 ölü

ABD’nin Ohio eyaletinde küçük bir uçağın düşmesi sonucu 6 kişi hayatını kaybetti.

Mansur Yavaş’tan emeklilerle ilgili dikkat çeken açıklama

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Oysa emeklilik; yoksullukla değil, huzurla anılmalıydı. Biz Ankara’da bu adaletsiz tabloyu değiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.

Gazze’de can kaybı son 24 saatte 28 artarak 56 bin 531’e yükseldi

Soykırımcı İsrail ordusunun 7 Ekim 2023’ten bu yana Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 28 artarak 56 bin 531’e yükseldi.

Tekirdağ’da karaya oturan kuru yük gemisi kurtarıldı

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesi açıklarında karaya oturan Bahama bayraklı kuru yük gemisi, 5’inci gününde kurtarıldı.

Sırbistan’da öğrenciler başkentin ana meydanını trafiğe kapattı

Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da erken seçim talebiyle toplanan protestocuların başkentteki ana meydan ve çevresindeki caddeleri trafiğe kapattığı bildirildi.