Edirne’de korkunç olay: 14 yaşındaki Gülden okul bahçesinde ölü bulundu

Edirne’de 14 yaşındaki Gülden Coni, Edirne Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde, bıçaklanmış halde ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre Çavuşbey Mahallesi Horozlubayır Sokak üzerinde bulunan Edirne Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde bir kızın hareketsiz yattığını görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekiplerin yaptığı kontrolde, isminin Gülden Coni olduğu öğrenilen kız çocuğunun bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi. Gülden Coni’nin cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

AKP’Lİ VEKİL AİLESİNİ ZİYARET ETMİŞ

AKP’li vekil Fatma Aksal’ın 2019 yılında Gülden Coni ve ailesini ziyaret ettiği ortaya çıktı. Aksal’ın ziyaret sonrası yaptığı paylaşımda “Gülden Coni ve ailesine bizlere evlerini, gönüllerini açtıkları için teşekkür ediyoruz. 31 Mart akşamına kadar çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Edirne’ya efendi değil, hizmetkar olmaya geliyoruz.” ifadeleri

Related Posts

Evinin çevresinde arama yapılmıştı: Ekrem İmamoğlu’nun babası Hasan İmamoğlu ilk kez konuştu! ‘Suç yok, suç yaratmaya çalışıyorlar’

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun babası Hasan İmamoğlu, evinin çevresinde arama yapılmasına ilişkin ANKA Haber Ajansı’na konuştu. Hasan İmamoğlu, “Suç yok, suç yaratmaya çalışıyorlar. Arama yapılan yer tamamen kamuya terk edilmiş yeşil alan. İmar yasasına göre bizim orada bir miktar yeşil alan bırakmamız gerekirdi. O alan, bırakılan yeşil alandır” dedi.

Hatay’ın Arsuz ilçesinde yıkım faciası! Bina iş makinesinin üzerine devrildi

Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar gören Hatay’ın Arsuz ilçesindeki 7 katlı bir bina, kontrollü yıkım çalışmaları sırasında beklenmedik şekilde iş makinesinin üzerine devrildi. Olayda iş makinesi operatörü yaralı olarak kurtarıldı.

7 yaşındaki çocuk Bodrum açıklarında bottan düştü

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarındaki Bulamaç (Farmakonisi) Adası yakınlarında göçmenlerin bulunduğu bottan düşen 7 yaşındaki çocuk için arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Yenidoğan çetesi tehdit ettikleri savcıyı araştırmış!

Savcı Yavuz Engin’i tehdit eden Yenidoğan çetesi hakkında iddianame düzenlendi.

Çin: ABD, ciddi sonuçları olabilecek yanlış bir emsal oluşturuyor

Çin: ABD, ciddi sonuçları olabilecek yanlış bir emsal oluşturuyor

ABD’de tartışma; Trump İran’a yönelik saldırıdan önce önemli Demokrat liderleri bilgilendirmedi

ABD’de tartışma; Trump İran’a yönelik saldırıdan önce önemli Demokrat liderleri bilgilendirmedi