Ekrem İmamoğlu: Şam ziyareti iptal edildi

İmamoğlu: Türkiye Belediyeler Birliği Heyetinin Şam Ziyareti İptal Edildi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye Belediyeler Birliği heyetinin Şam ziyaretinin iptal edildiğini açıkladı. İmamoğlu, ziyaretin kişisel değil, TBB ve İBB adına gerçekleşeceğini belirtti.

Şam ziyaretiyle ilgili planlamaların başladığını ve Pazar günü saat 14.00 için randevu verildiğini aktaran İmamoğlu, ziyaretin Şam Valisi tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyaretinden sonra olacak şekilde iptal edildiğini belirtti. İmamoğlu, bu iptali kabul etmediğini ve en üst seviyedeki ziyaretler öncesi yapılan görüşmelerin faydalı olacağını vurguladı.

İmamoğlu, “Türkiye Cumhuriyeti devleti büyük bir devlet. Bu devlet bir kişiyle tanımlanamaz. Türkiye bir kişiyle sınırlandırılamaz. Bunu iyi anlamaları lazım” dedi ve ziyaretin daha sonraya ertelenmesine gerek olmadığını ifade etti.

(HABER MERKEZİ)

Related Posts

Gümüşhane’de bir beldenin adı ‘Bahçeli’ olarak değiştirildi

Resmi Gazete’de yer alan karara göre, Gümüşhane Merkez ilçeye bağlı Arzularkabaköy Beldesi’nin adı ‘Bahçeli’ olarak değiştirildi.

Avustralya, antisemitik sözleri nedeniyle ABD’li rapçi West’in vizesini iptal etti

Avustralya, antisemitik sözleri nedeniyle ABD’li rapçi West’in vizesini iptal etti

Özgür Özel ve Tuncay Özkan’ın dokunulmazlık dosyaları TBMM’de

Özgür Özel ve Tuncay Özkan hakkında dokunulmazlık dosyaları TBMM’ye sunuldu.

İtirafçı Nevzat Bahtiyar’ın cezası için yeni başvuru

Diyarbakır Barosu, 8 yaşında öldürülen Narin Güran’ın davasında cesedi dere yatağına gömdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar’a verilen cezanın az olduğu gerekçesiyle temyiz başvurusunda bulundu.

Bursa’da deprem! İstanbul’da da hissedildi

Bursa Gemlik’te 3.9 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem İstanbul’da da hissedildi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi, depreme ilişkin açıklama yaptı.

ABD’de küçük uçak düştü: 6 ölü

ABD’nin Ohio eyaletinde küçük bir uçağın düşmesi sonucu 6 kişi hayatını kaybetti.