ESMEK Odunluk’ta yeni yıl pazarı açtı

Eskişehir Yeni Yıl Hediyelik Eşya Pazarı Açıldı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, ESMEK Turistik El Sanatları Merkezi önünde düzenlediği “Esmek Yeni Yıl Hediyelik Eşya Pazarı” ile Eskişehir’i yeni yıl coşkusu kapladı. Büyük ilgi gören pazarda, ESMEK kurslarına katılan kadınların el emeği ürünleri sergilendi. Özel olarak tasarlanan yeni yıl hediyelikleri, ziyaretçilerden tam not aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ve Genel Sekreter Yardımcısı Senem Ekinci, yeni yıl pazarını gezip kadınların ürünlerini yakından inceledi. Beğenilerini dile getiren Başkan Ünlüce, kadınlara teşekkür ederek, “Kadınların özverili çalışmalarıyla ortaya çıkan bu güzel ürünleri kutluyor ve bol kazançlar diliyorum. Ürettikleriyle aile ekonomisine destek olan kadınlarımızın emeğine saygı duyuyoruz. Sevdiklerinize alacağınız yeni yıl hediyelerini seçerken, buradaki el emeği ürünleri göz ardı etmeyin!” şeklinde konuştu.

Pazarda, her kesime hitap eden hediyelik eşyalar, yılbaşı süsleri, el yapımı ürünler, çantalar ve takılar yer alıyor. ESMEK Turistik El Sanatları Merkezi önünde açılan “Esmek Yeni Yıl Hediyelik Eşya Pazarı”, 28, 29, 30 Aralık tarihlerinde 10.00-18.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

Related Posts

Gazze’de çocuk olmak: Hafızasını kaybetti kardeşi yürüyemez oldu

BM’nin “masum çocuklar günü” ilan ettiği 4 Haziran’da, Gazze’deki çocuklar yine bombaların hedefi oldu. Yusuf ağır yaralandı, hafızasını kaybetti; kardeşi Bera yürüyemez hale geldi. Terör devleti İsrail saldırılarında hayat altüst oldu.

Adana’da gümrük kaçağı operasyonu: On binlerce ele geçirildi

Adana’da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda, gümrük kaçağı 19 bin 900 elektronik sigara likidi ve 14 bin 100 paket sigara ele geçirildi.

İsrail okul bahçesindeki çadıra İHA’yla vurdu: 18 kişi katledildi

İsrail güçleri, Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus kentinde yerinden edilmiş sivillerin kaldığı bir okulun bahçesindeki çadıra düzenlediği saldırıda, 18 Filistinli hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.

Avustralya’yı sarsan mantar cinayetleri: Patterson davası devam ediyor

Avustralya’da Erin Patterson, eski kayınvalidesi Gail ve Don Patterson ile Gail’in kız kardeşi Heather Wilkinson’ı ölümcül mantar içeren yemekle zehirleyerek öldürmek ve Ian Wilkinson’ı öldürmeye teşebbüs etmekle suçlanıyor

SÖZCÜ yazdı, yasakçı rektör geri adım attı

Fırat Üniversitesi’nde ‘Çimlerde oturmak yasaktır’ levhaları SÖZCÜ’nün gündeme getirmesiyle kaldırıldı. Daha önce kişiye özel ilanlarla gündeme gelen Fırat Üniversitesi Rektörü Fahrettin Göktaş’ın kampüs içerisindeki yeşil alanlara astığı “Çimlerde oturmak, piknik yapmak yasaktır” levhaları, öğrenciler arasında büyük tepki yaratmıştı.

Tekirdağ’da ‘tefeci’ operasyonu: Gözaltılar var

Tekirdağ’da düzenlenen ‘tefeci’ operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı.