Genç fenomen, estetik ameliyatı sonrası kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

Bekar anne ve sevilen sosyal medya fenomeni Denisse Reyes, Meksika’da geçirdiği yağ aldırma ameliyatının ardından trajik bir şekilde hayatını kaybetti.

27 yaşındaki fenomenin sağlık durumu, Tuxtla Gutiérrez’deki San Pablo Tıp Kliniği’nde yetkisiz bir cerrah tarafından yapılan operasyonun ardından hızla kötüleşti. Üç gün sonra kalp durması sonucu hayatını kaybetti.

Ailesinden yapılan açıklamaya göre, 26 Ocak’ta Dr. Orlando Gamboa tarafından yapılan ameliyatta, Denisse’in damar içi ilaçlara karşı kötü tepki verdiği belirtildi.

Denisse’in amcası Ammao Rodríguez, Daily Mail’e yaptığı açıklamada, “Yeğenim ameliyattan sonra rahatsızlanmaya başladı ve kalbi durdu. O anda onu klinikte bulunduğu odadan çıkardılar” dedi.

Bekar anne daha sonra Manzur Hastanesi’ne transfer edildi ve yoğun bakıma alındı. Aile avukatı, Dr. Gamboa’nın hastanın durumu kötüleşince uygun ekipmanları olmadığı için transferi istediğini iddia etti.

Denisse 29 Ocak’ta hayatını kaybetti. Kız kardeşi Massiel Reyes, duygusal bir mesajla “Sana veda ettiğim gün sarıldım ve ‘Tampico’da görüşürüz’ dedim, seni bırakmak istemedim” diye yazdı.

Aile avukatı, Dr. Gamboa ve ölümünden sorumlu olan diğer kişiler hakkında yasal işlem başlatacaklarını açıkladı.

Denisse, “Tamaulipas’ın Nenilerin Kraliçesi” olarak da biliniyordu ve ameliyat öncesi sağlıklı olduğu, herhangi bir hastalığı olmadığı belirtildi. 2022’de Meksika’da çevrimiçi ürün satan kadınlar için kullanılan ‘nenis’ terimi ile internet üzerinden ünlenen Denisse, kendi mağazasını kurmuş ve sosyal medyada tanıtımını yapmıştı.

Dr. Gamboa’nın Aralık 2024’te yağ aldırma sonrası ölen başka bir kadının ölümünden de sorumlu tutulduğu, ancak bu iddiaları şiddetle reddettiği öğrenildi.

Related Posts

İsrail ordusu şimdi de Batı Şeria’ya sardı

İsrail ordusu Batı Şeria’da baskın ve gözaltılarına devam ederken, Yahudi yerleşimciler Filistin topraklarına saldırdı. Gazze’deki hava saldırılarında üç Filistinli daha öldü. Filistinli yetkililere göre, 7 Ekim’den bu yana ölü ve yaralı sayısı 190 bini geçti.

Avrupa kavruluyor! Sıcaklıklar rekor kırarken klima kullanımı neden hala oldukça nadir? ‘Sıcaklığı 4 derece arttırıyor’

Avrupa’yı etkisi altına alan rekor sıcaklıklar, kıtayı iklim değişikliğinin acı gerçekleriyle yüzleştiriyor. ABD ve Türkiye’ye kıyasla çok daha düşük klima kullanım oranına sahip Avrupa’da, tarihsel alışkanlıklar, yüksek enerji maliyetleri ve mimari engeller, serinleme çabasını zorlu bir ikileme dönüştürüyor.

Elon Musk yeni parti için planını açıkladı: Anketten ‘Evet’ çıktı

Milyarder iş insanı Elon Musk, ABD Başkanı Donald Trump ile yaşadığı tartışmanın ardından yeni bir siyasi parti kurma yönündeki kamuoyu yoklamalarını ve açıklamalarını sürdürüyor.Dünyanın en zengin insanı, sahibi olduğu X sosyal medya platformundaki …

Son dakika… Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere gözaltına alındı

CHP’li Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere gözaltına alındı.

Halkın özgür haber alma hakkına engel

RTÜK’ün ekran karartma cezasına karşı verilen yürütmeyi durdurma kararı iptal edildi. Salı gününden sonra doğru bilgiye ulaşmak için SÖZCÜ TV’yi açan siyah ekran görecek.

Trump Putin ile Ukrayna konusunda ‘hiç bir ilerleme kaydedemediğini’ söyledi

ABD Başkanı Donald Trump, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yaptığı telefon görüşmesinde Ukrayna barışı konusunda “hiç bir ilerleme” kaydedemediğini belirtti.