Halkbank, CEV Şampiyonlar Ligi’nde İtalya’da

Halkbank Erkek Voleybol Takımı, Şampiyonlar Ligi’nde İtalya’ya Konuk Olacak

Halkbank Erkek Voleybol Takımı, Avrupa’nın prestijli organizasyonu CEV Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda mücadele ediyor. Takım, grup aşamasındaki son maçında lider İtalyan ekibi Sir Sicoma Monini’ye konuk olacak. Maç, Perugia’daki Pala Barton Salonu’nda oynanacak ve TSİ 22.45’te başlayacak.

Karşılaşmayı İspanyol hakem Carlos Alberto Robles Garcia ve Polonyalı hakem Wojciech Maroszek yönetecek. Başkent temsilcisi Halkbank, grupta oynadığı 5 maçta 3 galibiyet alarak ikinci sırada yer alırken, rakip ekip İtalyanlar ise 5 maçlarını kazanarak lider konumda bulunuyor.

Halkbank, bu zorlu mücadeleden galip ayrılması halinde play-off turuna yükselecek. Genç oyunculardan Yiğit Hamza Aslan, takımın inançlı olduğunu ve en iyi skorla geri dönmeyi hedeflediklerini belirtti. Öte yandan, milli smaçör Yiğit Hamza, Ankara’da aldıkları yenilginin onları daha da güçlendirdiğini ifade etti. İtalyan temsilcisiyle oynadıkları ilk maçı kaybetmiş olmalarına rağmen, takımın moralinin yüksek olduğu gözlemleniyor.

Haberin dışında, Halkbanklı bazı voleybolcular uçakta A Milli Futbol Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve Olimpiyat ikincisi, milli atıcı Yusuf Dikeç ile karşılaşarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu tür anılar, sporcuların motivasyonunu artırarak takım ruhunu güçlendirebiliyor.

Related Posts

Tarım Kredi marketlerinin ismi değişti, KOOP oldu

Piyasaya göre nispeten daha ucuz fiyatlarla ürün satan Tarım Kredi Marketleri tüketici kitlesini genişletmek maksadıyla isim değişikliğine gitti. İşletmenin yeni mağazalarını “KOOP” adıyla açacak

Başkanlık sistemi engellileri mağdur etti

Engelliler Haftası’nda sorunlarını SÖZCÜ’ye aktaran engelli temsilcileri Başkanlık sisteminde sorunlarını iktidara iletmeyi başaramadıklarını söylediler.

Kilosunun peşinde olan Bakana, doktorlardan atama sitemi şoku

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, 81 ilde eş zamanlı olarak başlatılan uygulama kapsamında vücut kitle indeksi verilerini ölçtürdü. ‘Kilolu avı’ yapan bakanın da kitle indeksi verileri pek iç açıcı çıkmadı. Diyetisyene yönlendirilen Bakan Memişoğlu, x hesabı üzerinden açıklama yaparak ‘Sevgili gençler, sosyal medyada yazdıklarınızı okuyorum. Çok yaratıcı ve eğlencelisiniz. Ancak fazla kilo konusu ciddi’ ifadelerini kullanınca. Atanamayan doktorlardan büyük tepki aldı.

Papa Leo’dan göçmen çağrısı

Papa Leo XIV, Vatikan’daki ilk diplomatik konuşmasında göçmenlerin onuruna saygı çağrısı yaptı, silah üretimine son verilmesini ve barışın öncelenmesini istedi.

112’ye gelen ihbarların yüzde 60’ı asılsız çıktı

Bursa’da, bu yılın ilk 4 ayında 112 Acil Çağrı Merkezi’ne gelen çağrıların yüzde 60’ı asılsız çıktı. Son 3 yılda asılsız ihbarda bulunan 40 kişiye, ‘Kabahatler Kanununa muhalefet’ suçundan para cezası yazıldığı belirtildi.

A4 kağıdı akımı ölüm saçmaya devam ediyor! Uzmanlardan uyarı geldi

İzmir Şehir Hastanesi’nden Doç. Dr. Gonca Özyurt, sosyal medyada gençler arasında yayılan A4 kağıdıyla bel inceliği ölçme akımının, ciddi psikolojik sorunlara ve yeme bozukluklarına yol açabileceği uyarısında bulundu.