Hentbol’da son iki bileti Ortahisar Belediyespor ve Adasokağı kaptı

Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye Kupası’nda 1. tur maçları sona erdi.

Ortahisar Belediyespor, ilk maçı 32-28 kazandıktan sonra Trabzon Beşirli Spor Salonu’nda Anadolu Üniversitesi’ni konuk etti ve rakibini 37-33 mağlup ederek Türkiye Kupası’nda Sekizli Final’e yükseldi.

Diğer eşleşmede ise Adasokağı ile Kırşehir Belediyespor karşı karşıya geldi. Adana’da oynanan maçı 43-24, Kırşehir’deki rövanşı da 35-26 kazanan Adasokağı, Sekizli Final’e kalmayı başardı.

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Sekizli Final organizasyonunda Armada Praxis Yalıkavak, Bursa Büyükşehir Belediyespor, Yenimahalle Belediyespor, Görele Belediyespor, Üsküdar Belediyespor, İzmir Büyükşehir Belediyespor, Ortahisar Belediyespor ve Adasokağı mücadele edecekler.

Related Posts

Yeni Alexa distopyaya dönüştü: “Çok reklam, az mahremiyet”

Amazon’un “Alexa+” adıyla güncellediği dijital asistanı eleştirilerin hedefi oldu.

25 yıllık sistem değişiyor: Artık Google’da üst sıradaki haberleri siz belirleyeceksiniz

Google, arama deneyimini kişiselleştirecek önemli bir adım attı. Şirket, kullanıcıların “üst haberler” bölümünde görmek istedikleri medya kuruluşlarını kendilerinin seçebileceği “tercih edilen kaynaklar” özelliğini duyurdu. Böylece arama sonuçları, artık herkesin ilgi duyduğu haber sitelerine göre şekillenecek. İlk etapta ABD ve Hindistan’da devreye giren özellik, haber takibini kişisel tercihlere göre yeniden tanımlamayı hedefliyor.

Yıldızlara 400 yıllık yolculuk! İnsanlığın kozmik rüyasıyla ilgili önemli gelişme

İnsanlık, Dünya’nın ötesine uzanan hayallerini gerçeğe dönüştürmek için dev bir adım attı. Mühendisler, Dünya’ya en yakın yıldız sistemi olan Alfa Centauri’ye 40 trilyon kilometrelik mesafeyi 400 yılda kat edecek, 2400 kişilik kapasiteye sahip …

Dev oyuncak firması ve ünlü TikTok kanalının savaşında büyük sürpriz

Bir oyuncak üreticisi, “Sylvanian Drama” isimli TikToker’a dava açmıştı. Ama şimdi bu davayı geri çektiği ortaya çıktı. Peki ama dava neden açılmıştı, ne oldu da geri çekildi?

Covid sadece fragmandı! Cambridge’li uzmandan yeni uyarı: 400 medeniyeti yok eden felaket şimdi kapımızda

Cambridge Üniversitesi’nden Dr. Luke Kemp, 7 yıllık kapsamlı bir araştırmayla tarihin en büyük sırlarından birini aydınlattı. Kemp’e göre, Roma’dan Mayalara 400’den fazla medeniyetin çöküşüne yol açan asıl sebep savaşlar ya da doğal afetler değil, kontrolden çıkmış gelir eşitsizliği.

Araba lastikleriyle gelen gizli tehlike, hepimizi tehdit ediyor

Lastik aşınması sonucu ortaya çıkan mikroplastikler, denizlerden önce şehir yollarını kirletiyor. Sessizce yayılıp su yollarına karışan bu parçacıklar, ekosistemden insan bedenine kadar uzanan karmaşık bir sürecin parçası.