İstanbul’da bayram tatili öncesi trafik yoğunluğu

Bayram Tatili Nedeniyle İstanbul Trafiği Yoğunlaştı

Mesai saatinin sona ermesiyle birlikte bayram tatilinin başlaması, İstanbul’da trafik akışını olumsuz etkiledi. Tatil için memleketlerine ya da tatil beldelerine gitmek isteyen vatandaşların yola çıkmasıyla birlikte kentin birçok noktasında trafik sıkışıklığı yaşandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cep Trafik Uygulaması verilerine göre, saat 19.00 itibarıyla trafik yoğunluğu kent genelinde %60 seviyesine ulaştı.

Avrupa Yakası’nda, TEM Otoyolu Edirne istikameti Mahmutbey gişeleri girişinde yoğun bir trafik gözlemlendi. Aynı şekilde, TEM Otoyolu Ankara istikameti Bahçeşehir Bağlantı Yolu ve Esenyurt gişelerinde de yoğunluk yaşandı.

D-100 karayolunun yan yollarında Avcılar’dan Beylikdüzü istikametine seyir halindeyken, Yenibosna’dan Haliç istikametinde de trafik yoğunluğu dikkat çekiciydi.

İstanbul’un çeşitli noktalarında çift yönlü trafik sıkışıklığı yaşandı. Halıcıoğlu, Okmeydanı, Mecidiyeköy, Zincirlikuyu, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Hasdal, Seyrantepe, Okmeydanı-Hasdal TEM bağlantı yolu, Büyükdere Caddesi ve Levent TEM katılım yolları trafiğe kapandı.

Karaköy-Beşiktaş Meydanı sahil yolunda da sürücüler yavaş ilerledi. Anadolu Yakası’ndan Avrupa Yakası’na geçişte 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde trafik sıkışıklığı yaşandı.

TEM Otoyolu’nun Ataşehir, Sancaktepe ve Ümraniye kesimlerinde her iki yönde de trafik yoğunluğu devam etti. Kuzey Marmara Otoyolu’nda da Kurnaköy gişelerinde trafik sıkışıklığı yaşandı.

Şile Otoyolu’nda Üsküdar’dan Ümraniye’ye kadar olan bölümde trafik ağırdı. Sürücüler, güvenli ve dikkatli bir şekilde seyahat etmeye özen göstermeli.

Related Posts

Shein hakkında AB’de şok şikayet: “Tüketiciyi aldatıyorlar”

Belçika merkezli tüketici derneği Testachats, Çin menşeli hızlı moda markası Shein hakkında ciddi suçlamalarla Avrupa Komisyonu’na başvuruda bulundu. Şikayet, aralarında Testachats’ın da yer aldığı 25 farklı Avrupa tüketici örgütü tarafından …

Sanatçı Cem Akarsu tahliye oldu

Maçka Demokrasi Parkı’nda, cezaevinde tutuklu bulunan öğrencilere dikkat çekmek amacıyla düzenlenen Direniş Bahar Şenliği’nde “Zıpla zıpla, zıplamayan Tayyipçi” sloganı attığı gerekçesiyle “Cumhurbaşkanına hakaret” suçlamasıyla tutuklanan sanatçı Cem Akarsu, akşam saatlerinde Silivri’de bulunan Marmara Cezaevi’nden tahliye edildi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık, İzmir Buca’daki cezaevine sevk edildi

İBB soruşturmaları kapsamında tutuklanan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İzmir Buca’daki cezaevine sevk edildi. Çalık’ı eşi, avukatı ve CHP İstanbul vekili Cemal Enginyurt ziyaret etti.

Trump’tan sert hamle! 12 ülkeye ABD kapılarını tamamen kapattı

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, ilk başkanlık döneminde yoğun tartışmalara neden olan seyahat yasaklarına bir yenisini ekledi. Trump’ın imzaladığı ve pazartesi gece yarısından itibaren uygulanacak yeni başkanlık kararnamesiyle, 12 …

Düşün artık ‘Ak’yakamızdan

Muğla Ula’da çevre gönüllüleri, Akyaka Orman Kampı’nda yapılan ağaç katliamı ve betonlaşma ile kıyı alanlarının işgalini protesto etti.

Gazze’de çocuk olmak: Hafızasını kaybetti kardeşi yürüyemez oldu

BM’nin “masum çocuklar günü” ilan ettiği 4 Haziran’da, Gazze’deki çocuklar yine bombaların hedefi oldu. Yusuf ağır yaralandı, hafızasını kaybetti; kardeşi Bera yürüyemez hale geldi. Terör devleti İsrail saldırılarında hayat altüst oldu.