İzmir Karabağlar’da Yılbaşı Panayırı’na büyük ilgi

İzmir Karabağlar’da düzenlenen yılbaşı panayırı, sahne gösterileri, DJ performansları, çocuk atölyeleri ve oyun alanları ile renklendi. Etkinlikte, İzmir Karabağlar İTO Vakfı Süleyman Taştekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan No409 Grubu sahne aldı.

No409 Grubu üyeleri Selim Çeliker, Kayra Burak Tanur, Abdullah Keleş, Enes Çakar, Eşref Ulaş Başbuğ, Begüm Oğuz ve Aheng Yağız, ilk kez büyük bir sahnede performans sergilemenin heyecanını yaşadı. Gençlerin performansları büyük beğeni toplarken, Başkan Helil Kınay’a teşekkür ettiler.

Başkan Kınay’dan tebrik

Konser sonrası gençleri tebrik eden Başkan Helil Kınay, Karabağlar’da gençlerin yeteneklerini sergilemeleri için destek olmaya devam edeceklerini belirtti. Kınay, gençlerin başarılı performanslarıyla gurur duyduğunu dile getirerek, “Onların yanındayız ve destekçileri olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yılbaşı Panayırı etkinlikleri kapsamında bugün 28 Aralık Cumartesi günü saat 20.00’de DJ Emre Geh’in “2025’in Ritmi” performansı gerçekleştirilecek.

Yarın ise 29 Aralık Pazar günü saat 20.00’de Cihan Önder’in yönetiminde “Yeni Yıl Konseri” düzenlenecek.

Related Posts

Evden çalışmak isteyenleri kandırdılar!

İzmir’de, “evde sabun-çorap paketleme” işi karşılığında yaklaşık bin ev hanımını 100 milyon lira dolandıran suç örgütü üyelerinin, mağdurlara, Adalet Bakanlığının logosunu kullanarak hazırladıkları “güvenlik protokolü” adlı sahte belgeyle “dava” tehdidinde bulundukları ortaya çıktı.

İmamoğlu: Bursa’nın sesi Türkiye’ye umut olur

İmamoğlu, “Bursa vicdanıyla yürür. Haksızlığın karşısında saf tutar.” dedi.

Rusya’da helikopter ıssız bölgeye düştü!

Rusya Moskova Askeri Bölgesi, ‘Mi-8’ tipi helikopterin planlı uçuş yaptığı esnada düştüğünü duyurdu. Oryol bölgesine düşen uçakla ilgili yapılan açıklamada “Oryol bölgesinde Mi-8 tipi helikopter, planlı uçuş esnasında ıssız bir yere düştü. Mürettebat …

Almanya’da eski Başbakan Merkel’den yeni hükümetin göç politikasına eleştiri

Eski Almanya Başbakanı Angela Merkel yeni hükümetin göç politikasını Avrupa Birliği’nin (AB) dolaşım özgürlüğüne yönelik bir tehdit oluşturduğu gerekçesiyle eleştirdi.

Trump yasağı koydu: Ülkenin prensesi okuldana atılacak

Prenses Elisabeth’in Harvard’daki eğitimi, Trump yönetiminin yabancı öğrencilere getirdiği yasakla tehlikeye girdi. Belçika tahtının varisi, ABD’de başka bir okul bulamazsa sınırdışı edilebilir.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan: ‘TBMM’de komisyon kurulması konusunda düşüncelerimizi kamuoyuna açıklayacağız’

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin TBMM’de komisyon kurulması önerisini önemli bulduklarını belirterek “Biz de bu çerçevede siyasi partilerle bir görüşme trafiği içerisindeyiz. Bu konuda düşüncelerimizi olgunlaştırıp önümüzdeki günlerde kamuoyuna da açıklayacağımızı belirtmek istiyorum. Herkes Meclis’in tarihi rolüne inanıyor. Gezmiş olduğumuz siyasi partilerin tamamı Meclis zeminini işaret ediyor. Öyleyse herkes çözüm önerilerini de artık sunmalıdır” dedi.