Maskeli katil binaya böyle girmiş: Asıl hedef anne miydi?

Ankara’da Cinayet İddiasıyla Yakalanan Zanlı Sivas’a Getirildi

Ankara’da iki kardeşi evlerinde bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan zanlı, Sivas’a getirildi. Zanlı Hüseyin S.’nin, öldürülen çocukların 5 yıldır kayıp olan babası Uğur Şimşek ile en son görüşen kişi olduğu ve aralarında borç-alacak meselesi bulunduğu belirlendi.

Kılavuz Mahallesi 55. Sokak’taki bir apartmanın 12. katındaki dairede dün Umutcan (22) ve milli kayakçı kardeşi Melisa Şimşek’i (16) bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen zanlı Hüseyin Sönmez (34), İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerince Sivas’a getirildi.

Numune Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen Sönmez, gazetecilerin cinayeti neden işlediği ve ölen çocukların babasını da öldürdüğü iddiasıyla ilgili sorulara cevap vermedi.

Parmağında bıçak kesiği olduğu görülen Sönmez, sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

ÇOCUKLARIN 5 YILDIR KAYIP OLAN BABALARI İLE EN SON GÖRÜŞEN KİŞİ OLDUĞU BELİRLENDİ

Zanlı Hüseyin S.’nin, öldürülen çocukların 5 yıldır kayıp olan babası Uğur Şimşek ile en son görüşen kişi olduğu ve aralarında borç-alacak meselesi bulunduğu tespit edildi. Uğur Şimşek’in kaybolduktan sonra ailesinin bir televizyon programında zanlı Hüseyin S.’den bahsettikleri ve Hüseyin S.’nin Uğur Şimşek’e 500 bin TL para verdiğini söylediği ortaya çıktı.


KARDEŞLERİ VE EŞİ PROGRAMA ÇIKMIŞ

Kayıp olan Uğur Şimşek’in kardeşleri ve eşi Ayşegül Şimşek’in ulusal bir televizyon kanalındaki programa katıldıkları ve Uğur Şimşek’in bir daha haber alınamadığı belirtildi. Uğur Şimşek hakkında gaiplik kararı çıkartıldığı öğrenildi.


MELİSA MİLLİ KAYAKÇIYDI

Melisa Şimşek’in milli kayak sporcusu olduğu ve dereceleri bulunduğu, ağabeyi Umutcan Şimşek’in ise garsonluk yaptığı öğrenildi.


NE OLMUŞTU?

Sivas’ta bir apartmanda yaşanan cinayette, iki kardeşin elleri plastik kelepçeyle bağlanmış olarak bulunduğu ve boğazlarına bıçak darbesi aldıkları belirlenmişti. Ailenin, kayıp olan baba Uğur Şimşek hakkında 2020 yılı Temmuz ayında kayıp başvurusunda bulunduğu ortaya çıktı.

Guvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, maskeli bir şüphelinin apartmana giriş yaptığını ve daha sonra ayrıldığını tespit etmişti.

Related Posts

İsrail ordusu şimdi de Batı Şeria’ya sardı

İsrail ordusu Batı Şeria’da baskın ve gözaltılarına devam ederken, Yahudi yerleşimciler Filistin topraklarına saldırdı. Gazze’deki hava saldırılarında üç Filistinli daha öldü. Filistinli yetkililere göre, 7 Ekim’den bu yana ölü ve yaralı sayısı 190 bini geçti.

Avrupa kavruluyor! Sıcaklıklar rekor kırarken klima kullanımı neden hala oldukça nadir? ‘Sıcaklığı 4 derece arttırıyor’

Avrupa’yı etkisi altına alan rekor sıcaklıklar, kıtayı iklim değişikliğinin acı gerçekleriyle yüzleştiriyor. ABD ve Türkiye’ye kıyasla çok daha düşük klima kullanım oranına sahip Avrupa’da, tarihsel alışkanlıklar, yüksek enerji maliyetleri ve mimari engeller, serinleme çabasını zorlu bir ikileme dönüştürüyor.

Elon Musk yeni parti için planını açıkladı: Anketten ‘Evet’ çıktı

Milyarder iş insanı Elon Musk, ABD Başkanı Donald Trump ile yaşadığı tartışmanın ardından yeni bir siyasi parti kurma yönündeki kamuoyu yoklamalarını ve açıklamalarını sürdürüyor.Dünyanın en zengin insanı, sahibi olduğu X sosyal medya platformundaki …

Son dakika… Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere gözaltına alındı

CHP’li Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere gözaltına alındı.

Halkın özgür haber alma hakkına engel

RTÜK’ün ekran karartma cezasına karşı verilen yürütmeyi durdurma kararı iptal edildi. Salı gününden sonra doğru bilgiye ulaşmak için SÖZCÜ TV’yi açan siyah ekran görecek.

Trump Putin ile Ukrayna konusunda ‘hiç bir ilerleme kaydedemediğini’ söyledi

ABD Başkanı Donald Trump, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yaptığı telefon görüşmesinde Ukrayna barışı konusunda “hiç bir ilerleme” kaydedemediğini belirtti.