Memorial ve Yüzme Federasyonu Bodrum’da Sağlığa Kulaç Attı

Memorial Sağlık Grubu ve Türkiye Yüzme Federasyonu iş birliğiyle toplumun sağlıklı yaşam alışkanlıkları konusunda bilinçlenmesi, hareketli yaşamın teşvik edilmesi ve sporun yaşamın bir parçası hâline gelmesi amacıyla hayata geçirilen “Sağlığa Kulaç At” etkinliği, Bodrum Kumbahçe Mahfel Plajı’nda yoğun katılımla gerçekleşti.

Türkiye Yüzme Federasyonu’ndan açık su milli sporcularının yanı sıra, Memorial doktor ve çalışanları, Bodrum’un profesyonel yüzücülerinin de kulaç attığı etkinlik, sağlıklı yaşam için yüzme sporunun önemine dikkat çekti.

Memorial Sağlık Grubu CEO’su Bora Uludüz, etkinlikte yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Sağlık yalnızca tedaviyle değil, sağlıklı yaşam alışkanlıklarının yaygınlaşmasıyla korunur. Bugün Bodrum’da gerçekleştirdiğimiz bu etkinlik, toplumda yüzme sporunun yaygınlaşması ve farkındalık yaratılması adına bizim için çok kıymetli. Türkiye Yüzme Federasyonu ile hayata geçirdiğimiz iş birliği sayesinde yüzme sporunu destekliyor, sporcularımızın başarılarına sağlık güvencesi sunuyoruz.”

Türkiye Yüzme Federasyonu Genel Sekreteri Seçkin Renklibay ise Memorial’ın yüzme branşına verdiği desteğin önemine vurgu yaptı:

“Federasyon olarak yüzme sporunu yaygınlaştırarak bir yaşam biçimi hâline getirmek aynı zamanda ülkemizi uluslararası alanda başarı ile temsil etmek hedefiyle çalışıyoruz. Bunu yaparken sponsorlarımızla yalnızca yarışlarda değil; toplumu harekete geçiren bu tür etkinliklerle yüzmeye katkı sunacak işbirlikleri yapıyoruz. Bodrum’daki bu anlamlı organizasyon da federasyonumuzun sosyal sorumluluk misyonuna güçlü bir katkı sağladı.”

“Bodrum’da Sağlığa Kulaç At” etkinliği, sabahın erken saatlerinde denizle buluşan onlarca sporcu ve sağlık profesyonelinin katılımıyla keyifli ve enerjik bir atmosferde tamamlandı. Sümeyye Boyacı, Aysu Türkoğlu, Zeynep Sever Demirel ve Selin Türkmen’in de katıldığı etkinlik, Bodrum halkının yoğun ilgisiyle gerçekleşti.

Memorial, sağlıklı yaşamı yaygınlaştırma hedefinin sahadaki güçlü adımlarından biri olan “Bodrum’da Sağlığa Kulaç At!” organizasyonunun yanı sıra önümüzdeki dönemde farklı şehirlerde benzer etkinliklerle toplumu hareket etmeye, sağlıklı yaşamı benimsetmeye teşvik etmeyi sürdürecek.

Related Posts

Hırvatistan Türkiye’den satın aldığı Bayraktar TB2 SİHA’ların test sürüşlerine başladı

Hırvatistan, Türkiye’den satın aldığı Bayraktar TB2 silahlı insansız hava araçlarının (SİHA) test sürüşlerine başladığını duyurdu.

‘Yarınlara Söz’ programında üçüncü dönem başlıyor

Hepsiburada, genç mühendis adaylarını dijital dünyanın geleceğine hazırlamak için hayata geçirdiği “Yarınlara Söz” programının üçüncü dönemine başlıyor. 12 Ağustos – 8 Eylül 2025 tarihleri arasında Yarınlara Söz web sitesi üzerinden başvurular kabul edilecek.

Siber Suç Operasyonları: 214 Gözaltı, 99 Tutuklama

İçişleri Bakanı Yerlikaya, son 2 haftada 44 ilde siber suçlara yönelik operasyonlarda 214 şüpheli yakalandı.

TEM’de yolcu otobüsü ile kamyon çarpıştı: 1 ölü, 10 yaralı

TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde yolcu otobüsü ile soğan yüklü kamyonun çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1’i ağır 10 kişi yaralandı.

Fatih Tekke: İstemediğim görüntüler oldu

Sezona galibiyetle başlayan Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, maçın ardından konuştu.

Genç öğrenci üniversite hayali için mahkemeye başvurdu

Ankara’da lise birincisi Yağmur Çolak, okulunun ÖSYM’ye bilgi vermemesi nedeniyle “okul birinciliği kontenjanı”ndan yararlanamadı. Yürütmenin durdurulması talebiyle dava açıldı.