Milli para eskrimci Şenay Güner’den Fransa’da çifte madalya

Milli para eskrimci Şenay Güner, Fransa’da yapılan Satellite Turnuvası’nda 2 ödül kazandı.

Türkiye Eskrim Federasyonu’nun açıklamasına göre, Orange kasabasında gerçekleşen etkinlikte yarışan milli sporcu, tekerlekli sandalye eskrim kılıç A kategorisinde gümüş ödül kazandı.

Ayrıca tekerlekli sandalye eskrim epe A kategorisinde 3’üncü olan Şenay Güner, organizasyonu çifte ödülle noktaladı.

Related Posts

Sanal gerçeklikte koku devrimi! Kokuyla canlanan sanal dünya

Sanal gerçeklik (VR) teknolojisi, duyusal deneyimleri bir adım öteye taşıyan koku teknolojisi ile yeniden şekillendi. Bilim insanları ve teknoloji uzmanları, VR başlıklarına entegre edilen koku sistemlerinin, kullanıcıların sanal dünyalarda daha …

İnsan beyni yaşlanınca nöron üretmeyi bırakmıyor

Yıllardır kabul edilen “yetişkin beyni yeni nöron üretmez” inancı yıkıldı. İsveç’ta yapılan yeni araştırma, beynin yaşlılıkta bile nöron üretmeye devam ettiğini ortaya koyuyor.

Ağaç ölümlerinin üstündeki sis bulutu kalktı: Bilim adamların şoke eden keşif

Tropik bölgelerde ağaç ölümleri tehlikeli bir hızla artarken, doğa bilimciler şimdiye dek göz ardı edilen bir tehdide dikkat çekiyor: Kısa süreli ama yıkıcı gök gürültülü fırtınalar. Cary Institute of Ecosystem Studies’tan orman ekoloğu Evan Gora’nın …

Ünlü markaların kulaklıklarında güvenlik açığı tespit edildi: Milyonlarca kullanıcı risk altında!

Bluetooth bağlantılı kulaklıkların bazı modellerinde ciddi güvenlik açıkları tespit edildi. Uzmanlar, kullanıcıların yazılım güncellemelerini takip etmeleri ve dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

ÖTV’siz araç nasıl alınır? İşte tüm detaylar

ÖTV muafiyetli araç almak isteyenlerin kafasındaki soruları yanıtlayacak detaylar belli oldu.

Sonsuzluğun anahtarı bu canlıda saklı

İnsan bedeninin kaybettiği bir uzvu yeniden oluşturabilmesi, artık bilim kurgu senaryosu olmaktan çıkmak üzere. Bilim insanları, doğuştan rejenerasyon (yenilenme) yeteneğine sahip olan Meksika semenderi axolotlun bu olağanüstü kabiliyetinin ardındaki biyolojik mekanizmayı çözmeye bir adım daha yaklaştı.