Narin davasında karar belli oldu

Diyarbakır’da Narin Güran Cinayeti Davasında Karar Açıklandı

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan Narin Güran cinayeti davasında sonuç belirlendi. Tutuklu yargılanan amca Salim Güran, anne Yüksel Güran ve ağabey Enes Güran ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Nenin Güran’ı öldüren suçlu olarak belirlenen Nevzat Bahtiyar ise 4 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Olayın detayları için gelişmeleri takip etmeye devam edin…

Related Posts

Kaybolan Veli Eren Atay’a Destek İmza Kampanyası

İZMİR’in Karşıyaka ilçesinden arkadaşları ile Çeşme Delikli Koy’a tatile giden Veli Eren Atay’dan (19) 2 yıldır haber alınamıyor.

Murat Yetkin: Yeni Ortadoğu artık Müslümanlık ortak paydasında değil, enerji kaynakları ve ulaştırma koridorları ortak paydasında şekilleniyor

Murat Yetkin: Yeni Ortadoğu artık Müslümanlık ortak paydasında değil, enerji kaynakları ve ulaştırma koridorları ortak paydasında şekilleniyor

Fransa’da 3 siyasetçi, siyasetten men edildi; bölgelerinde yeniden seçim yapılacak

Fransa’da 3 siyasetçi, siyasetten men edildi; bölgelerinde yeniden seçim yapılacak

Tayvan’dan tarihi tatbikat: 7 bin asker görevde

Tayvan ordusu, şimdiye kadarki en geniş kapsamlı tatbikatını düzenliyor. 41’incisi düzenlenen tatbikat, Pasifik’te gerçekleşecek olası bir Çin müdahalesine önlem alınmak amacıyla gerçekleşiyor.

Murat Çalık için İstanbul Tabip Odası’ndan çağrı

Çalık’ın avukatı Melih Koçhan, “Yarın yapılacak tutukluluk incelemesine bu kez bizlerin de katılımı mümkün olursa, müvekkilimizin güncel sağlık durumu hakkında doğrudan bilgilendirme yaparak, yaşamsal riskleri yargı makamlarının takdirine sunmayı amaçlıyoruz” demişti.

Amca dehşeti! Yeğenlerine kurşun yağdırdı: 2 ölü, 1 yaralı

Dehşete düşüren olay Kocaeli’nde meydana geldi. Aralarında husumet bulunan amca F.Y., evde tartıştığı yeğenlerine tabanca ile kurşun yağdırdı. Gazi Zafer Yaman ve Güven Yaman hayatını kaybederken, M.S. ise yaralandı.