Otomobilde bulunan ameliyat malzemelerini çalan şüpheli yakalandı

Kayseri’de Ameliyat Malzemeleri Çalan Zanlı Yakalandı

Kayseri’de bir otomobilde bulunan ameliyat malzemelerini çalan zanlının, Talas Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındığı bildirildi. Polis ekipleri, “Otodan hırsızlık” ve “Mala zarar verme” olayına yönelik başlattıkları çalışmada, hırsızlık olayının meydana geldiği bölge ve çevresinde kamera incelemesi yaparak zanlının izini sürdü.

Yaklaşık değeri 320 bin lira olan 710 ameliyat malzemesini çalan M.B. isimli zanlı, polis tarafından yakalanarak malzemeler sahibine teslim edildi. Zanlı hakkında adli işlem başlatıldı. (AA)


Günün Öne Çıkan Haberleri

Related Posts

Özgür Özel Dem Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları ile bir araya geldi

CHP Genel Merkezi’ni ziyaret eden DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları ve beraberindeki heyet, Özgür Özel ile bir araya geldi.

İsrail ordusu şimdi de Batı Şeria’ya sardı

İsrail ordusu Batı Şeria’da baskın ve gözaltılarına devam ederken, Yahudi yerleşimciler Filistin topraklarına saldırdı. Gazze’deki hava saldırılarında üç Filistinli daha öldü. Filistinli yetkililere göre, 7 Ekim’den bu yana ölü ve yaralı sayısı 190 bini geçti.

Avrupa kavruluyor! Sıcaklıklar rekor kırarken klima kullanımı neden hala oldukça nadir? ‘Sıcaklığı 4 derece arttırıyor’

Avrupa’yı etkisi altına alan rekor sıcaklıklar, kıtayı iklim değişikliğinin acı gerçekleriyle yüzleştiriyor. ABD ve Türkiye’ye kıyasla çok daha düşük klima kullanım oranına sahip Avrupa’da, tarihsel alışkanlıklar, yüksek enerji maliyetleri ve mimari engeller, serinleme çabasını zorlu bir ikileme dönüştürüyor.

Elon Musk yeni parti için planını açıkladı: Anketten ‘Evet’ çıktı

Milyarder iş insanı Elon Musk, ABD Başkanı Donald Trump ile yaşadığı tartışmanın ardından yeni bir siyasi parti kurma yönündeki kamuoyu yoklamalarını ve açıklamalarını sürdürüyor.Dünyanın en zengin insanı, sahibi olduğu X sosyal medya platformundaki …

Son dakika… Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere gözaltına alındı

CHP’li Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere gözaltına alındı.

Halkın özgür haber alma hakkına engel

RTÜK’ün ekran karartma cezasına karşı verilen yürütmeyi durdurma kararı iptal edildi. Salı gününden sonra doğru bilgiye ulaşmak için SÖZCÜ TV’yi açan siyah ekran görecek.