“Tarım Kredi” şirketleri faiz yükü altında; bir yılda milyar TL’yi aşan ödeme yapıldı

Tarım Kredi Kooperatifleri Şirketlerinin 2024 Yılı Faiz Giderleri 1,3 Milyar TL’yi Aştı

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri’ne bağlı şirketlerin 2024 yılı faiz giderlerinin toplamda 1,3 milyar TL’yi geçtiği bildirildi. BirGün’ün haberine göre, Tarım Kredi Kooperatifleri’nin yedi iştirakinin mali bilançolarına göre faiz giderleri 1 milyar 305 milyon 921 bin 310 TL’ye ulaştı. En yüksek faiz giderini ise Tarım Kredi Yağ Sanayi ve Ticaret şirketi gerçekleştirdi.

2024 yılında, şirketlerin faiz giderleri şu şekilde sıralandı:

  • Tarım Kredi Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk: 9 milyon 277 bin 538 TL
  • Tarım Kredi Lojistik: 10 milyon 646 bin 291 TL
  • Tarım Kredi Tohumculuk: 11 milyon 226 bin 327 TL
  • Tarım Kredi İmece Plastik: 108 milyon 874 bin 274 TL
  • Tarım Kredi Holding: 56 milyon 146 bin 142 TL
  • Tarım Kredi Et Ürünleri: 481 milyon 846 bin 698 TL
  • Tarım Kredi Yağ Sanayi ve Ticaret: 627 milyon 904 bin 40 TL

Related Posts

Ren Nehri’ndeki su seviyesini düşürmesi nakliyeyi zorlaştırıyor

Batı Avrupa’da son dönemde yaşanan sıcak hava dalgasının ardından devam eden kuraklık, Alman ekonomisi için önemli olan Ren Nehri üzerindeki nakliye işlemlerini zorlaştırıyor.

Borsa güne yükselişle başladı

Borsa güne yükselişle başladı

Merkez Bankası’nın temmuz toplantısından faiz indirimi beklentisi

“İkinci Dünya Savaşı sonrası kurulan düzen değişiyor; yeni ekonomik ekosistem kurulurken Türkiye doğru pozisyon alıyor”

Sektör temsilcileri İstanbul’a yapılacak kiralık sosyal konut hamlesini değerlendirdi

İstanbul’da hayata geçirileceği açıklanan kiralık sosyal konut projelerinin kira fiyatlarını dengeleyeceğini belirten sektör temsilcileri, bu adımın son derece yerinde olduğunu bildirdi.

Kripto varlıklara 72 saat kuralı geldi: MASAK’tan yeni tebliğ

Kripto varlık transferlerine yeni sınırlamalar getirildi. Resmi Gazete’de yayımlanan MASAK Genel Tebliği ile platformlara 48 ila 72 saat bekleme süresi, işlem limiti ve açıklama zorunluluğu getirildi.

Bloomberg: Türkiye’de asgari ücrete ara zam yapılmayacak

Bloomberg: Türkiye’de asgari ücrete ara zam yapılmayacak